Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger virkelig ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse uger. dette understreger den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som højt set ingen troede var sandsyneligt – nøjagtig ligesom de også gjorde ved lanceringen af de adskillige iphones. for overhovedet ikke nok med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end nogensinde tidligere

nuger det gælder forbedringer, er en af de tit bemærkelsesværdige hastigheden. ifølge apple er iphone 6s netop hele 70 % hurtigere til at afvikle videospil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder nemlig, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til rundt 300 mbps.

iphone 6s – ny skærmteknologi gør din hverdag lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen slet ikke blot registrere, ndage du trykker på den. nej, nu vil den netop også lægge mærke til, hvor svært du trykker. dette har imidlertid givet helt friske udsigter i par til betjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu mulighed for at få et mindre preview af indholdet i en app før, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har mulighed for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.