Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der fungerer virkelig ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse timer. dette understreger den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som stort set ingen troede var muligt – nøjagtig ligesom de også gjorde ved lanceringen af de diverse iphones. for ikke tiltrækkende med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end nogensinde tidligere

nuger det gælder forbedringer, er en af de oftest bemærkelsesværdige hastigheden. ifølge apple er iphone 6s nemlig hele 70 pct. hurtigere til at afvikle spil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder netop, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til omkring 300 mbps.

iphone 6s – moderne skærmteknologi laver din weekend lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen virkelig ikke blot registrere, ndage du trykker på den. nej, nu vil den netop også lægge føle til, hvor hårdt du trykker. dette har imidlertid givet helt friske perspektiver i forhold til fjernbetjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu løsning for at få et mindre preview af indholdet i en app tidligere, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har mulighed for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.