Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse dage. dette understreger den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de netop formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som bredt set ingen troede var sandsyneligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de andre iphones. for overhovedet ikke nok med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end nogensinde tidligere

når det gælder forbedringer, er en af de tit bemærkelsesværdige hurtigheden. ifølge apple er iphone 6s nemlig hele 70 procent hurtigere til at afvikle computer spil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder netop, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til rundt 300 mbps.

iphone 6s – ny skærmteknologi gør din hverdag lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen virkelig ikke blot registrere, nuger du trykker på den. nej, nu vil den netop også lægge føle til, hvor hårdt du trykker. dette har imidlertid givet helt nye alternativer i par til fjernbetjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu mulighed for at få et mellem preview af indholdet i en app tidligere, at du åbner den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har mulighed for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.