Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse timer. dette fremhæver den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som højt set ingen troede var sandsyneligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de forskellige iphones. for overhovedet ikke nok med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end nogensinde tidligere

nuger det gælder forbedringer, er en af de tit bemærkelsesværdige hurtigheden. ifølge apple er iphone 6s netop hele 70 pct. hurtigere til at afvikle videospil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder nemlig, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til rundt 300 mbps.

iphone 6s – moderne skærmteknologi gør din weekend lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen slet ikke blot registrere, nuger du trykker på den. nej, nu vil den nemlig også lægge mærke til, hvor rigtig hårdt du trykker. dette har imidlertid givet helt nye emner i ægtepar til fjernbetjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu løsning for at få et mellem preview af indholdet i en app tidligere, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har løsning for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.