Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger overhovedet ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse år. dette fremhæver den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som stort set ingen troede var sandsyneligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de adskillige iphones. for overhovedet ikke tiltrækkende med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end nogensinde før

nuger det gælder forbedringer, er en af de tit bemærkelsesværdige hastigheden. ifølge apple er iphone 6s netop hele 70 % hurtigere til at afvikle computer spil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder nemlig, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til omkring 300 mbps.

iphone 6s – ny skærmteknologi gør din weekend lettere

med den nye apple force touch teknologi vil skærmen slet ikke blot registrere, når du trykker på den. nej, nu vil den netop også lægge mærke til, hvor kræftigt du trykker. dette har imidlertid givet helt nye adgange i par til betjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu mulighed for at få et lille preview af indholdet i en app tidligere, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har løsning for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.