Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger virkelig ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse dage. dette understreger den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som stort set ingen troede var sandsyneligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de diverse iphones. for ikke tiltrækkende med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end nogensinde før

ntimer det gælder forbedringer, er en af de mest bemærkelsesværdige hurtigheden. ifølge apple er iphone 6s nemlig hele 70 procent hurtigere til at afvikle spil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder netop, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til gennem 300 mbps.

iphone 6s – flot skærmteknologi gør din hverdag lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen virkelig ikke blot registrere, når du trykker på den. nej, nu vil den nemlig også lægge føle til, hvor rigtig hårdt du trykker. dette har imidlertid givet helt friske perspektiver i parforhold til fjernbetjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu løsning for at få et store preview af indholdet i en app tidligere, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har mulighed for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.