Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger overhovedet ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse dage. dette understreger den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som højt set ingen troede var muligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de adskillige iphones. for slet ikke nok med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end aldrig før

nuger det gælder forbedringer, er en af de mest bemærkelsesværdige hastigheden. ifølge apple er iphone 6s nemlig hele 70 pct. hurtigere til at afvikle videospil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder netop, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til omkring 300 mbps.

iphone 6s – brugt skærmteknologi laver din hverdag lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen ikke blot registrere, ntimer du trykker på den. nej, nu vil den nemlig også lægge mærke til, hvor svært du trykker. dette har imidlertid givet helt nye fremtidsudsigter i forhold til fjernbetjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu mulighed for at få et mindre preview af indholdet i en app før, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har løsning for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.