Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der funger overhovedet ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse uger. dette fremhæver den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de nemlig formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som højt set ingen troede var muligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de adskillige iphones. for virkelig ikke nok med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end aldrig tidligere

ntimer det gælder forbedringer, er en af de mest bemærkelsesværdige hastigheden. ifølge apple er iphone 6s netop hele 70 procent hurtigere til at afvikle computer spil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder netop, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til gennem 300 mbps.

iphone 6s – ny skærmteknologi laver din weekend lettere

med den friske apple force touch teknologi vil skærmen virkelig ikke blot registrere, nuger du trykker på den. nej, nu vil den netop også lægge mærke til, hvor stærkt du trykker. dette har imidlertid givet helt friske perspektiver i forhold til fjernbetjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu løsning for at få et mellem preview af indholdet i en app tidligere, at du lukker den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har løsning for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.