Har du også overvejet at investere i en iPhone 6s hos TDC?


der fungerer ikke til at være nogen grænse for, hvad apple kan udvikle i disse år. dette fremhæver den amerikanske gigant endnu engang med iphone 6s. med denne model har de netop formået at revolutionere smartphonebranchen i et omfang, som kæmpe set ingen troede var sandsyneligt – præcis ligesom de også gjorde ved lanceringen af de diverse iphones. for ikke tiltrækkende med, at de igen imponerer med deres enkle, elegante design, så er også iphone 6s’ teknologiske kunnen i en liga for sig.

iphone 6s er hurtigere end aldrig før

ndage det gælder forbedringer, er en af de oftest bemærkelsesværdige hastigheden. ifølge apple er iphone 6s nemlig hele 70 procent hurtigere til at afvikle spil og apps end dens forgænger, iphone 6. dette skyldes, at dens processer er blevet opgraderet fra en a8-processer til en a9-processer. endvidere er det også værd at tage med, at også smartphonens antenne er blevet styrket. dette betyder nemlig, at den giver en potentiel fordobling af datahastighederne, hvilket svarer til rundt 300 mbps.

iphone 6s – flot skærmteknologi laver din weekend lettere

med den nye apple force touch teknologi vil skærmen slet ikke blot registrere, nuger du trykker på den. nej, nu vil den nemlig også lægge føle til, hvor kræftigt du trykker. dette har imidlertid givet helt friske udsigter i forhold til betjeningen af smartphonen. eksempelvis har du med et fast tryk nu løsning for at få et småt preview af indholdet i en app tidligere, at du åbner den. endvidere gælder dette også med mails, hvilket betyder, at du nu har løsning for at se indholdet af en e-mail uden at åbne den.