Hvordan flytter man tandlæge?

Mange patienter tror, at det er noget værre bøvl at skulle skifte tandlæge. Sagen er dog en anden: det har aldrig været lettere at skifte tandlæge.

Sådan skifter du tandlæge

At skifte tandlæge er bestemt ikke svært. Når du først har fundet din tandlæge, skal du blot oplyse klinikken om, at du er ny patient. Klinikken vil så selv indhente din journal fra din gamle tandklinik, samt dine gamle røntgenbilleder. Din nye tandlæge vil dermed have al den gamle historik, som du har opbygget hos din gamle tandlæge, da tandlægerne er forpligtet til at udlevere røntgenbilleder og journalmateriale i forbindelse med tandlægeskift. At skifte tandlæge i år 2014, kan derfor næppe være lettere. Det sværeste her, er helt klart at finde den rette tandlæge at skifte til.

Ny tandlæge i København – hvad skal man vælge?

At finde en ny tandlæge i København kan være noget af en opgave. Ikke fordi at det er svært at finde en tandklinik – dem er der mere end nok af i København og på Frederiksberg. Problemet er nærmere, at der er så mange tandlæger, at det kan være svært at vurdere hvilken tandlæge som er bedst. Nogle tandlæger er nemlig dyre end andre, nogle benytter bedre materialer end andre, foruden at der er stor forskel på hvor dygtige og flinke de enkelte tandlæger ude på klinikkerne er. Det er derfor en rigtig god idé, at forhøre sig i sit netværk, omkring hvilken tandlæge som de eventuelt måtte kunne anbefale. Herefter er det fornuftigt at Google tandklinikkens navn, for at se om der er nogle andre patienter som måtte have skrevet noget om den enkelte klinik, såvel positivt som negativt. Endeligt kan man jo altid slå tandlægens hjemmeside op på trustpilot, for at se om nogle patienter skulle have lagt en anmeldelse her.