Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i nogen år har mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et par år. Løsningen på allesammen disse årlige sysler og uheld er nok eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat i drømmer om. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig vedrørende at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få bygget eyelash extensions ejer lyst til i først blive grundigt guidet gennem de adskillig adgange, der findes forskellige længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er muligvis ganske ufarligt og alt andet lige utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en stor del klienter vælter i søvn, da dét er nok så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og titte dét pæne resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da det utallig placeringer går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, forudsat næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, hvis man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis fleste steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man ønsker at passe skidt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er nok som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, om man håber at opnå det højest mulige resultat. Når i efterlader salonen må i overhovedet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så længe man overhovedet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, forudsat virkelig ikke det er næsten sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede produkter og dét anbefales derfor at man ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan du jo utæmmet vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. forudsat i en aften skal til et bredere arrangement og håber at give jeres vipper mere så meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, du burde bare huske at fjerne den før du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangefold teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

mange teenagere piger og mænd går op i deres stil, et fantastisk ydre er næsten sikkert dét ideelle visitkort, omend om man er helt sikkert i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. enormt mange ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan afregne sig, grunden for disse minder er muligvis tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige omkostninger, men dersom man burde fikse dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de en god del forskellige makeup produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i og for sig op. i massevis børn vælger hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes valuta på sminke fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der ikke vælter af efter en dags periode og her er nok dét virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I fleste år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af ifald man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver virkelig ikke bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference