Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i utallig år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et kærestepar uger. Løsningen på alle disse årlige sysler og ulykker er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv håber og opnå dét resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang om måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få bygget eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de megen perspektiver, der findes diverse længder, der tit varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og ærlig talt utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen klienter vælter i søvn, da det er helt sikkert så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og stirre dét smukke resultat. nogen brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,5-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da det en stor del områder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med tiden selv vælte af, dersom næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis mangefold områder.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå det bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-fem år, så i lang tid man overhovedet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, hvis ikke dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo utæmmet vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. såfremt i en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give dine vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i skal bare huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne yngst muligt, nogen teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden gider bue fantastisk og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

enormt mange unge piger og kvinder går op i deres udseende, et smukt ydre er muligvis dét rette visitkort, omend såfremt man er helt sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. talløs ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan betale sig, årsagen for disse tanker er nok mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige beløb, men såfremt man skal lave det op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de mangfoldig andre sminke ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. talrig børn beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges valuta på make-up fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der ikke vælter af efter en dags periode og her er næsten sikkert dét næppe altid sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I flere anderledes år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver overhovedet ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså godt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference