Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i megen år ejer børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold år. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og uheld er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang da capo måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. oftest har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få håndteret eyelash extensions har lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de mange alternativer, der findes anderledes længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er ganske ufarligt og i grunden utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en god del klienter vælter i søvn, da det er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og undersøge det smukke resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da det en god del områder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv falde af, forudsat virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis en stor del steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man drømmer at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå dét højest mulige resultat. Når du forlader salonen må du overhovedet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom slet ikke det er nok med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og dét anbefales ergo at man slet ikke benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo naturligt vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. såfremt du en aften skal til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper ekstra vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i burde bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangefold teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue yndigt og på samme tid give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

talløs børn piger og piger går op i deres udseende, et fantastisk ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, omend da capo man er helt sikkert i uddannelse eller er næsten sikkert midt i sin karriere. en stor del ser på omkostningerne for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse sind er mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende beløb, men hvis man burde klare det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de mangefold anderledes sminke ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét faktisk op. megen kvinder vælger hver måned at handle 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges mynter på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der slet ikke falder af efter en dags periode og lige her er næsten sikkert det overhovedet ikke altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I talrig år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af såfremt man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver virkelig ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dygtigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference