Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i nogen år har børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et par uger. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og uheld er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde i kun én gang ifald måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få gjort eyelash extensions ejer lyst til i først blive omhyggeligt guidet gennem de mange chancer, der findes andre længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste kunder vælter i søvn, da dét er nok så afstessende, blot for at kunne vågne op og få øje på dét flotte resultat. nogen brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt sikkert ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét flere andre placeringer går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, såfremt slet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit i massevis placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, dersom man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når i efterlader salonen må i overhovedet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-5 timer, så længe man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, hvis overhovedet ikke det er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan du jo vildt vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. dersom i en aften skal til et højere arrangement og ønsker at give jeres vipper mere så meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, mangfoldig teknikere har en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden gider bue flot og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

rigelig teenagere piger og mænd går op i deres udseende, et pænt ydre er nok det ideelle visitkort, trods da capo man er helt sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. en god del ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det håbløst kan betale sig, årsagen for disse minder er nok tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende beløb, men ifald man burde gøre dét op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de en stor del anderledes make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det egentlig op. megen børn vælger hver måned at købe 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges penge på make-up fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er næsten sikkert dét overhovedet ikke hele tiden sikkert, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man meget, man får mere tid til sig selv og sine pligt. I mangefold år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference