Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i talløs år har mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til det næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et parforhold uger. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og ulykker er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. mest ejer lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få håndteret eyelash extensions vil i først blive grundigt guidet gennem de en stor del chancer, der findes forskellige længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder vælter i søvn, da dét er så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og glo det smukke resultat. flere diverse brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét i massevis placeringer går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med tiden selv falde af, om overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis rigelig steder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man drømmer at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, dersom man drømmer at opnå dét optimal mulige resultat. Når i forlader salonen må du ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i efterlader salonen kan du tilkøbe, såfremt virkelig ikke dét er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man virkelig ikke bruger olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo naturligt træffe mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. såfremt i en aften skal til et bredere arrangement og håber at give dine vipper mere så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du burde bare huske at fjerne den før du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, talrig teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden vil bue smukt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

talløs teenagere piger og piger går op i deres stil, et yndigt ydre er nok dét rette visitkort, uanset ifald man er næsten sikkert i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. nogen ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afskrive sig, grunden for disse sind er muligvis tit at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men såfremt man burde klare dét op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de mangefold anderledes makeup produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. megen damer beslutter hver måned at handle 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et vare, der ikke falder af efter en dags periode og lige her er nok det slet ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine gøremål. I talløs år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af om man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver næppe bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference