Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i nogen år har børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et forhold år. Løsningen på alle disse daglige sysler og udfordringer er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv drømmer og opnå det resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang om måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de en god del udsigter, der findes diverse længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er muligvis ganske ufarligt og faktisk utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste klienter vælter i søvn, da det er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og få øje på det flotte resultat. utallig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er nok helt sikkert ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da det talrig placeringer går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv falde af, såfremt overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen kostfrit mangefold steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man drømmer at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er næsten sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, om man håber at opnå dét bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må du overhovedet ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 år, så længe man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, om overhovedet ikke det er muligvis med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede ting og det anbefales ergo at man næppe bruger olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo naturligt træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i og for sig anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. forudsat i en aften burde til et bredere arrangement og håber at give dine vipper ekstra meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du burde bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, fleste teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid har lyst til bue yndigt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og jeres extensions. nogle folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

en stor del unge piger og piger går op i deres stil, et fantastisk ydre er nok det rette visitkort, uanset om man er i studie eller er helt sikkert midt i sin karriere. utallig ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse sind er helt sikkert oftest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende omkostninger, men såfremt man burde ordne dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de en hel del anderledes make-up ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. talrig kvinder vælger hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges valuta på maske fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er nok dét overhovedet ikke altid sikkert, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man så meget, man får mere periode til sig selv og sine gøremål. I i massevis år har mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er muligvis slut, man behøver næppe anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference